top of page
  • Foto van schrijverSandra

Jarig

29-04-2020

Vandaag ben ik jarig: 34 jaar word ik. Een bijzondere dag. Verjaardag in Coronatijd is al anders. Maar er zijn ook momenten geweest dat we dachten dat ik deze dag niet zou halen. Een dag met een lach en een traan. Allebei van blijdschap. Blij dat ik er ben. Blij met hoe goed het nu gaat. Blij en trots dat ik weer een jaartje ouder heb mogen worden. Ik kan me niet oud genoeg worden en kijk uit naar het moment dat ik ooit oud en gerimpeld de spiegel in kijk. Het wordt vandaag geen groot feest met veel mensen, maar wel een klein feest met m'n twee favoriete mensen en m'n favoriete taart (skitaart). En natuurlijk een wijntje vanavond. Op naar de 80!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

(Over)leven

Afgekeurd

Gezonde kankerpatiënt

21-08-2020 Mij werd een tijdje terug gevraagd welke klachten ik nou precies heb van de kanker en de behandelingen. Ik zie er gezond uit, loop hard. Niks te klagen zou je zeggen. Ik klaag ook niet zo n

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page