top of page
  • Foto van schrijverSandra

En weer een feestje


Ik gooi hem er maar meteen weer in: de scanuitslag is goed! Onveranderd beeld, dat horen we graag! Ook die vervelende lymfeklier is gelijk gebleven en niet verder gegroeid. De volgende keer gaan we voor krimp ;-)


De wachtweek ben ik best goed doorgekomen. Op de dag van de scan was ik wel zenuwachtig, maar daarna kwamen de echte zenuwen vanochtend pas weer. Natuurlijk zit het steeds in mijn achterhoofd, maar het greep me niet continue bij de keel. Gisteren was het zelfs een tijd helemaal uit mijn gedachten, dat kan blijkbaar ook gewoon. Al lag dat waarschijnlijk ook een beetje aan de avond ervoor met manlief. Eindelijk zijn we samen een weekendje weg geweest. Voor het eerst sinds onze zoon er is en we de tweede ronde van al dat kankergedoe weer hebben gehad. Of nouja, dat hele zware deel hebben we gehad. Het ietsje minder zware deel loopt gewoon door natuurlijk. Het was heerlijk om weer even lekker samen te zijn en te doen wat we toch gewoon het allerliefste doen: lekker eten en wijn proeven. We kenden elkaar nog maar zo kort toen ik voor het eerst kanker kreeg (iets meer dan een jaar). Na dat hele traject was ik snel zwanger en daarna...nouja dat weten jullie inmiddels. Er stranden relaties om heel wat minder en bij ons gaat het ook echt niet altijd vanzelf, maar ik geloof niet dat wij ooit kapot te krijgen zijn. Kortom: het was een fijn weekend.


En dan deze 'afsluiter' op de maandag. Ik zou er bijna op proosten vanavond, als ik dat het weekend niet al ietwat te veel had gedaan. De zenuwen zaten op weg naar het ziekenhuis hoog en alle scenario's kwamen in mijn hoofd weer voorbij. Op de terugweg 'proostte' ik dan maar met Stef Bos, met mijn favoriete kankergoednieuwsnummer. Alleen bij mij dan over pakweg 40 jaar he.
158 weergaven11 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was geen griepje

Helaas, geen griepje. Voor de tweede keer deze week ben ik afgevoerd met de ambulance wegens uitvalsveraschijnselen en verwardheid. De tweede keer voor de ogen van mijn zoon en dat breekt mijn hart. D

Het was weer zo ver

Ontzettend duizelig, misselijk, overgeven en ook nog kwijlen. En dan begint het weer: het eeuwige vraagstuk of het gewoon een griepje is of toch de tumoren in mijn hoofd die aan het groeien zijn. Geda

Ziek zijn en opvoeden

Over opvoeden wordt veel geschreven. Iedere moeder verliest wel eens haar geduld en is onzeker. Het is niet altijd makkelijk, ook niet voor gezonde moeders. Maar palliatief ziek zijn en opvoeden is va

11 comentarios


j.feteris4
29 sept 2021

Beetje laat gelezen,maar goed nieuws Sandra..

Me gusta

marjonvreugdenhil
20 sept 2021

Wat een goed nieuws Sandra en wat zie je er goed uit, zien jullie er goed uit :), mooi stel en veel respect voor jou 😘 Marjon

Me gusta
Sandra
Sandra
24 sept 2021
Contestando a

Gelukkig! En dankjewel! Met Bram alles prima ook, een gezonde peuterpuber 🤭

Me gusta

mieps1975
mieps1975
20 sept 2021

Wat heerlijk!!! Top joh!!!!🍾👍

Me gusta
Sandra
Sandra
21 sept 2021
Contestando a

😁

Me gusta

cheyae
20 sept 2021

Dat er nog maar heel veel gevierd mag worden!

Heerlijk om je zo te zien! ❤️😘


Me gusta
Sandra
Sandra
21 sept 2021
Contestando a

😘

Me gusta

m.vanderschee
20 sept 2021

Wat een geweldig goed nieuws,Sandra. 🎊🎊😍😍

Me gusta
Sandra
Sandra
21 sept 2021
Contestando a

😁

Me gusta
Post: Blog2 Post
bottom of page