top of page
  • Foto van schrijverSandra

Mijn verhaal in een notendop

16-06-2020

Vlak na de diagnose uitzaaiingen ben ik lid geworden van de Moermanvereniging en de daarbij behorende Facebookgroep waar ik wel eens iets plaats. Een tijdje terug ben ik benaderd met de vraag of ik wilde meewerken aan een interview over veerkracht, voor het Moermantijdschrift. Natuurlijk wilde ik dat. Vandaag viel het tijdschrift met mijn interview op de mat. Toch best wel leuk hoor.


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gezonde kankerpatiënt

21-08-2020 Mij werd een tijdje terug gevraagd welke klachten ik nou precies heb van de kanker en de behandelingen. Ik zie er gezond uit, loop hard. Niks te klagen zou je zeggen. Ik klaag ook niet zo n

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page